Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Plně respektuji důvěrný charakter Vašich osobních či firemních údajů, která jsou zabezpečena proti neautorizovanému přístupu a chráněna proti zneužití. Údaje, které zadáváte do objednávkového formuláře, používám k vystavení daňových dokladů a pro komunikaci s Vámi. Tato data jsou ukládána v mé databázi, kde je střežím jako oko v hlavě. Beru ochranu Vašich osobních údajů opravdu vážně a zpracovávám je v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Právo na informace

Máte právo vědět, jaké osobní údaje o Vás mám zaznamenané. Proto Vám na požádání oznámím, zda a jaké osobní údaje mám o Vás uložené ve své databázi.

Získávání a zpracovávání osobních údajů

Vaše osobní údaje se uloží do databáze kontaktů pouze tehdy, když nám mi poskytnete z vlastní vůle. Stává se tak například při objednávce Skype lekcí, získání videa zdarma nebo přihlášení se k odběru novinek e-mailem.

Možnost odhlášení

Pokud už nadále nechcete být z nějakého důvodu součástí mé databáze kontaktů, máte právo se z ní kdykoli odhlásit, a to kliknutím na odkaz pro odhlášení v patičce každé e-mailu, který jsem Vám kdy zaslala. Popřípadě mě kontaktujte na e-mail: mark.ruzickova(zavináč)gmail.com a já Vaše osobní údaje z databáze odstraním.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Vyplněním objednávkového formuláře souhlasíte se zařazením všech Vámi vyplněných osobních údajů do mé databáze kontaktů. Udělujete mi tak souhlas využívat Vaše osobní údaje k marketingovým účelům a zasílání informací o zajímavých akcích a novinkách v souladu se zákonem č. 480/2004 Sb., a to po dobu, dokud se z databáze neodhlásíte.